• 03
  • AUG
  • Timing
    11.30 AM - 1.00 PM
  • Duration
    1 Hour 30 Mins
Inaugral Discussion on Theme
Speakers will be -
  • Dr Shaji Prabhakaran (President, Football Delhi)
  • Mr Sunil Chhetri (Captain, Indian NT)
  • Mr Kiren Rijiju (MOS I/C MYAS)
  • Mr Praful Patel (President, AIFF)
  • Mr Dato’ Windsor John (General Secretary, AFC)
Moderated by-

Mr Nikhil Naz (Sports Journalist)

  • 03
  • AUG
  • Timing
    1.30 PM - 2.45 PM
  • Duration
    1 Hour 15 Mins
The Local Football Story: Opportunities and Challenges
Speakers will be -
  • Mr Anuj Gupta (Owner, Sudeva FC)
  • Mr S.K. Singh (President, Amity Indian National FC)
  • Mr Anadi Barua (Ashoka FC)
  • Mr B S Negi (Garhwal FC)
  • Mr Tushar Dev (Simla Youngs)
  • Mr Rajiv Gupta (President, NUSC)
Moderated by-

Mr Khurram Raza(Ahbab FC)

  • 03
  • AUG
  • Timing
    3.00 PM - 4.30 PM
  • Duration
    1 Hour 30 Mins
The Role of Media in making Delhi a Footballing City
Speakers will be -
  • Mr Joy Bhattacharjya (CEO, Professional Volleyball League)
  • Mr Jaydeep Basu (Senior Sports Journalist)
  • Mr Vijay Lokapally (Sports Journalist, The Hindu)
  • Mr Siddharth Saxena (Sports Correspondent, The Times of India)
  • Mr Mihir Vasavda (Sports Correspondent, Indian Express)
  • Mr Suresh Kaushik (Former Sports Editor, Jansatta)
Moderated by-

Ms Suprita Das (Media Manager, Delhi Capitals)

  • 03
  • AUG
  • Timing
    4.45 PM - 6.15 PM
  • Duration
    1 Hour 30 Mins
Commercial Viability and Opportunities in the City
Speakers will be -
  • Mr Tuhin Mishra (MD and Co-Founder Baseline Venture)
  • Mr Neerav Tomar (CEO & MD IOS Sports & Entertainment)
  • Mr Lloyd Mathias (Business Strategist & Angel Investor)
  • Mr Siddhant Narayan (Head Marketing, OnePlus)
Moderated by-

Mr Debayan Sen (ESPN India)

  • 03
  • AUG
  • Timing
    6.30 PM - 8.00 PM
  • Duration
    1 Hour 30 Mins
The Importance of Women's Football Development
Speakers will be -
  • Ms Sara Booth (Head of Women’s Football Competitions, FIFA)
  • Ms Sara Pilot (Chairperson, AIFF Women’s Committee)
  • Ms Dalima Chhibber (Player, Indian NT)
  • Ms Lauren Duncan (Manager National Women’s Team, South Africa)
Moderated by-

Ms Sharda Ugra (Senior Editor, EspnCricinfo)

  • 03
  • AUG
  • Timing
    8.15 PM - 10.15 PM
  • Duration
    2 Hours
The Role and Significance of the Capital City in National Football
Speakers will be -
  • Mr Hisham El Amrani (CEO HEA Sports & Former GS, CAF)
  • Prof Simon Chadwick (Euro-Asian Sport Expert)
  • Mr Kushal Das (GS, AIFF)
  • Mr Joshn Helm (Legendary Commentator)
Moderated by-

JOIN OUR TEAM
  • : Be a Volunteer
  • Work With Us
  • Fund/ Donate an Activity
  • Be a Scout